keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Shoppailupäivä Ubudissa


Ubud 16.-18.2.2016

Viimeiset kaksi lomapäivää vietimme Ubudissa, johon ihastuimme jo loman alussa. Halusin tehdä tuliais-ostokset siellä, koska saarilla ei ollut kovin suurta shoppailutarjontaa. Yritin olla mahdollisimman tehokas shoppailija, jottei Ihanamies turhautuisi kaupoissa ja torikadulla pyörimiseen. Tarpeeksi vain huili- ja tankkaustaukoja väliin, niin selvisimme shoppailupäivästä kiitettävästi. Mukaan tarttui mm. vaatteita, kasseja, koriste-esineitä, paikallista kahvia kuin myös pieni pussi kissankakka-kahviakin. 


Majoituimme samassa pienessä guest housessa, jossa yövyimme yhden yön edellisellä Ubudin käynnillä. 
Pihatemppelin puolelle ei ollut naisilla asiaa kuukautisten aikana. :D


Vierastalon piha oli täynnä lintuhäkkejä, joissa oli mitä erilaisempia pikkulintuja, joiden laulusta sai nauttia aamuisin.
Viimeisenä päivänä Ubudin kadut täyttyivät juhlakulkueista, joita seurasimme kadun varrelta kahvia ja sitruunaruohoteetä nauttien. Iltapäivällä lähdimme taksilla kohti lentokenttää ja sanoimme heipat Balille.

Tämä olikin sitten viimeinen postaus Balin matkastamme. Eihän tässä mennytkään kuin vuosi näitä näpytellessä ;) Meinasi tulla jo kiire kirjoittaa nämä valmiiksi ennen seuraavaa matkaamme. 

Balista jäi hyvä maku ja paljon mielenkiintoisia paikkoja jäi vielä näkemättä, joten toivottavasti sinne pääsee vielä joskus uudestaankin. Saarelta löytyy varmasti kaikille mieluisia paikkoja riippuen minkä tyyppistä lomailua kaipaa. Ainut asia mihin olin pettynyt, oli rantojen roskaisuus. Siitä huomasi hyvin kuinka infrastruktuuri ei pysy turismin perässä ja kuinka kaikki jätteemme päätyy lopulta takaisin luontoon. 

Ensi viikolla suuntaamme kohti Sri Lankaa. Odotan matkalta paljon lepoa, aurinkoa, snorklailua ja ehkä kansallispuistossa ja teeplantaaseilla vierailua. Saa nähdä mihin päädymme. Pitäisi saada aikaiseksi varattua hotelli edes ensimmäiselle yölle, muuten ei ole kauheasti väliä mihin siitä matka etenee.

Terima kasih! Kiitos Bali!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti